Nu är vagnen äntligen köpt

Vet inte om det är tidigt? Köpte den i fredags(igår) och gick in i vecka 24 idag.
Hade läst att det kunde ta 1-2 månader att få hem vagnen så ville vara ute i god tid. Men det var nog om man beställde den i från internet kanske. Vi köpte denna i butik. Eller mamma och pappa köpte den åt mig.
Kanske lite bortskämd? Men jag är evigt tacksam, de är de bästa föräldrarna man kan tänka sig ha och jag kommer att sträva efter att bli lik dom. :)
Vi valde ut en Emmaljunga Super Nitro och man fick Quadroliften på köpet, vilket var riktigt bra. Dessutom köptes det även ett regnskydd och en skötväska till. Inte skötväskan som matchade vagnen då den kändes så trång och liten inuti, men det blev samma märke och typ samma färg i alla fall.
Hade även turen att det fanns EN grå kvar med svängbara framhjul. En svart vagn hade inte skadat egentligen, men tycker de gråa är så snygga!
Och på tala om svängbara hjul så var jag helt emot det då jag läste om olika vagnar på internet, men efter att ha provkört denna och den med fasta hjul så ändrade jag åsikt helt. Svängbara är helt klart bättre för mig! :D Och sambon såklart!
 
Allmänt, New In | barnvagn, emmaljunga, quadrolift, super nitro | |
#1 - - Pa:

Inte svårt när man har världens bästa dotter.

Svar: <3
Filippa

Upp