Inlägg utan bild

Alltså undra om jag fick värmeslag eller blev exktremt uttorkad i förrgår då jag hjälpte till att bygga hage.
Då jag gick och la mig den natten så hade jag så sjukt ont i huvudet. Och igår kändes mina ben som spagetti, jag var så sjukt trött och när jag väl gick och la mig så somnade jag typ direkt. Dessutom kände jag mig som yr ibland.
Idag då? Är SÅ TRÖTT.
Ni vet då man är nyvaken, hur det känns i musklerna då? Ja, så har det känts för mig hela dagen och jag är som sagt fortfarande trött. Desstom så har det "under ögonlocket"(ni fattar) ryckt varje dag... eller alltså igår och idag. Det typ rycker hela tiden.. så störande.
I alla fall var det tur att Humi och hans pappa var ute med hundarna igår för jag orkade verkligen inte.
Idag har jag tagigt tag i saken i alla fall! Så vi var ute en timme runt klockan 12... och så ska vi gå ut igen klockan 21 ungefär. Sedan kommer jag nog sova som en stock!!
Jag försöker dricka mycket vatten och äta bra, men jag vet inte om det blir bättre... Mår ju inte så dåligt egntligen, men det är ju drygt att gå runt och vara trött och seg i typ 2 dar i rad!
Hoppas på bättring imorgon!
Nu ska jag gå ut med hundarna och sedan städa upp i köket. Sen får vi väl se om jag somnar på en gång eller inte.
Om inte så får jag väl sova extra länge imorgon, för såhär vill jag inte må! :)

Annat kul som hände idag:
Aira snodde Pizza! Tack hunden! Dessutom så rymde båda hundarna igår... de bara gick raka vägen ut! De kom in direkt då Humi ropade, så det var ju bra... men paniken då man insåg att de var borta! Inte kul! :P
Busfisarna!

Allmänt | |
#1 - - yllefilt.blogg.se:

Usch då, hoppas du kryar på dig.

Svar: Tack, det ska jag!
Filippa

#2 - - Kohlers - Skönhet & Livsstil - Makeup Artist - Profilbloggare:

Förmodligen för lite vatten också :/

På lördag kommer det upp en tävling där man kan vinna solpuder från det ekologiska och naturliga sminkmärket YAG minerals, kommer att dra FYRA vinnare! Spännande? :D Hur du applicerar solpuder kan du se på bloggen :*

Upp