Varför jag älskar mina hundar

Hur det är att leva med två gigantiska men vackra hundar.
Vaknade mitt i natten av att Aira spydde ner mattan i sovrummet... hon har antingen kissat eller spytt på alla våra mattor under tiden hon bott hos oss... Och förut hade hon som vana att gå och kissa på mattan i vardagsrummet efter att jag städat! Tacka gud att hon slutat med det nu.
Vaknade 1000 gånger sedan på grund utav att hundarna gnällde/Aira klev i mitt hår och luggade mig.
Och så var det ju det här med att städa. Så jag ska städa på fredag kväll och då börjar jag alltid typ en vecka innan att plocka undan saker osv.
Ja, nu har jag gått i typ 1 timme och hämtat strumpor. Och då jag trott jag var klar.. JA DÅ HITTADE JAG MER, MER, MER! Dom är överallt! Överallt.... Intrycka i soffan, under sängen, på bordet(för nån hund la den där).
Och tror ni att man får ha kuddarna ifred? Såg nyss att kuddara i soffan har hål i sig. Så att själva kuddelen håller på att ramla ut fodralet.
Vad mer? Ja, igår halkade jag på hunddregel i köket, det var ju kul. Lent och mysigt. Idag halkade jag i hundarnas bädd, hur nu det gick till har ingen aning.
Ungefär VARJE dag halkar jag på stora hårtussar som ligger lite överallt i varje rum!

Och nu kanske ni tänker:
Men fy fan vad hon klagar, hon ska fan inte ha hund!
Men jag har aldrig sagt att jag inte tycker om detta. Det enda jag misstycker om var att Aira kissade på mattan varje gång jag städat... men det var förr!
Det är faktiskt ganska kul att hitta 300 strumpor på en timme! Det är faktiskt mysigt att vakna av att Aira kliver i mitt hår och sedan kittlar mig i ansiktet med sina känselhår, för att sedan ligga och gosa med mig i timmar! Det är faktiskt komiskt att halka på bäddar/dregel/hundhår.
Jag älskar min hundar så mycket, även fast att de ibland kan vara lite jobbiga så uppskattar jag allt dom gör! :)
De har sina personligheter och båda två är så otroligt vackra!
Allmänt, Fotografi, Hundarna | borzoi, foto, fotograf, fotografi, hund, hundar, rysk, rysk varghund, ryskvarghund, tik, tikar, vinthund | |
#1 - - Ellen:

Gud så vackra!

Svar: Tack :)
Filippa

#2 - - Emilia:

Så fina!

Svar: Tack! :)
Filippa

#3 - - Tuva Björnwall:

Gud så fina!!

Svar: Tack så jättemycket! :)

Svar: Tack :)
Filippa

Upp