Tre sorters honug - från Grekland

I lördags så åkte jag till torpet för att träffa mina föräldrar, min bror och min faster, med henne kille.
Faster har jag inte träffat på några år nu tror jag, så det var riktigt roligt!
Jag rog med mig hundarna och så fick de vara uppbundna på gården, så der var riktigt roligt för dom med, att får springa och busa hela kvällen. Humi kunde tyvärr inte följa med då han jobbade.
I alla fall så år vi hambrugare ute och sedan blev det efterätt inne. De var sockerkaka med, pistagenötter, grädda(med lime smak) och jordgubbar, så gott!
Det var en riktigt trevlig kväll som avslutades med en låååång bildfärd för mig och hundarna. Var tvungen att åka och lämna brorsan i Härnta, så fick åka ca 25 minuter åt fel håll, hah! Men det så supertrevligt! Vi pratade hela vägen, påminde mig om förr då vi åkte bil tillsammans ibland, till och hem ifrån torpet.

Mamma och pappa hade vart i Grekland för någon vecka sedan. Och om föräldrar är utomlands så brukar man ju få lite smått och gott. Denna gång fick vi gott.
Adde fick whiskey tror jag... och jag fick tre olika honug.
Anledning till att detta inlägg kom upp så sent var dels för att jag inte fotade något i torpet, så hade inget att visa direkt. Och sedan ville jag inte prova honugen utan Humi såklart!
Så nu har vi provat dom! Alla var supergoda, men såklart så måste jag ju skriva upp i folken ordning de kom.
1. Pine Honey; Den hade väldigt mild smak.
2. Orange tree and flowerhoney; Smakade lite mer.
3. Thyme Honey; Den hade väldigt stark smak och lukt.
Alla hade superfin och len konsistens, vi båda sa "åååååhhh" när vi stoppade ner skedarna för första gången, haha! Egentligen gillar jag då honug smakar, men Thyme så väldigt stark! Men det var såklart ändå god.
Jag tycket mig faktiskt kunna känna Pine och Orange smak på de andra två. Men Thyme vet jag inte riktigt o jag kände av faktiskt!
 
Allmänt, Fotografi, New In | foto, fotograf, fotografi, grekland, honug | |
#1 - - Emma Engström:

Kul att du fick träffa din faster igen! Har lite svårt för honung, men vissa är goda :)

Svar: Verkligen! Brukar mest ha det i te ja! Men nu när man har så exklusiv så känns det som om att man måste hitta på nått annat :)
Filippa

Upp