Uppdatering: Hundmat

Nä, vet ni vad!
Som sagt så är ju MUSH för dyrt, specieltl med bara en lön. Så vi valde att ge Yuuna det tills att hon kommit upp i vikt och att sedan byta igen, men en lånsam övergång!
Jag vet att det är dåligt att byta foder helatiden, men vi fick för ett ganska bra tag sedan tips om fodret Carrier. Så vi tänkte att man får väl testa.
Så när Yuuna börjat äta mer och lagt på sig lite vikt så övergick vi långsamt till Carrier.
Idag äter hon bara Carrier, hon har gått upp mycket i vikt, 25 kg väger hon! Tror att hon vägde typ 19 kg då vi började med Mush.
Nu står hon i alla fall alltid i köket och gnäller för att hon vill ha mat! Så fort man börjar göra iordning maten så kommer hon springandes. Så fort man kommer in från en promenad så vill hon äta!
Det är helt underbart!
Vi har även gjort så att hundarna får halva dagens mat ungefär mitt på dagen, för Yuuna har lite svårt att äta då hon är nyvaken. Sedan får det kanske ½ dl eller 1 dl mitt på dagen och sist så får dom resterande mäng mat efter kvällspromenaden! Och det funker SUPER!
Det är verkligen skönt att hon äter igen och man märker så stor skillnad på henne!
Hon är mycket gladare och leker mer och så har hon blivt mer gosig! Antagligen för att hon fått mer energi! :D
 
Allmänt, Hundarna | borzoi, foder, foto, fotograf, fotografi, hund, hundar, hundfoder, hundmat, rysk varghund, tik, tikar, varghund, vinthund, vinthundar | |
Upp