Skolan + Gravid

Nu har jag inte skrivit hör på länge, som vanligt?
Jag gick ut på praktik för ca 2 månader sedan och det var så fantastiskt ansträngande så att jag valde att inte skriva om det, så typiskt.
Det var såklart superroligt, men jag blev så trött.

På det så är jag ju dessutom gravid, något som jag precis gick ut med på facebook. Jag är i vecka 19(18+5) just nu och precis idag var vi på första ultraljudet!Har aldrig varit med om något så fantastiskt! Började nästan gråta till och med. Och Humi satt bara och gapade under hela tiden vi var där. Tänk, en levande liten pojke i min mage!!
Vi tog alltså reda på könet med, en liten son blir det! Vilket gör det lite klurigare för oss, för jag tycker att det är mycket svårare med pojknamn än med tjejnamn. Något kommer vi nog komma på, tillslut! :) Vi har ju omrking 20 veckor kvar!
 
Graviditeten gjorde även praktiken mycket svårare då jag fick järnbrist. Men det visste jag inte om då, så jag gick 2 veckor och mådde superdåligt. Huvudvärk, yrsel och trötthet m.m.
Men sedan fick jag mer järntabletter och efter det tog det ca 1 vecka tills jag kände mig vanlig igen! :)
Men se då började foglossnigarna dra igång istället. Som tur är så är de rätt milda än så länge!

Nu är i alla fall praktiken slut och jag är åter på skolan igen. Jag tänker köra på så länge jag kan men kommer nog behöva pausa lite tidigare än tänk. Men vi får se, det kanske inte alls blir så!
Hur som helst kommer jag inte hinna klart utbildnigen innan babyn kommer, så kommer behöva pausa vilket som.
Man får ta livet som det kommer! :)
Allmänt, Hovslagare | gravid, hovslagare, järnbrist, praktik, skola, ultraljud, utbildning, vecka 19 | |
Upp