Foglossningar

Kunde inte alls sova i natt, av någon anledning kände jag mig super taggad...
Låg mest och tänkte på bebin i magen, han verkade även ha lite kul där inne. Kände hur hunden på magen helt plötsligt blev superspännd, så jag kände med händerna. Höger sida av magen var mjuk och som vanligt, men vänster var superhård. Dessutom buktade det ut på vänster sida. Så jag tryckte lite försiktigt med fingrarna och kände hur "hårdheten" försvann. Måste ju vart gossen i magen som jag knuffade på. Kanske att han sträckte på sig? :)
Vaknade med jättemycket foglossningar. Om jag sover dåligt så gör jag det. Inte roligt alls. Så hela dagen har jag haft ont runt röven och dessutom har jag haft ont över bröstryggen... även på nedre delen av magen mellan höfbenen har jag haft en del smärtor... Hoppas på en mer bekväm dag imorgon! :) Då ska det verkas hästar så då får jag inte ha ont i kroppen, vill ju kunna kämpa på i skolan medan jag kan.
Idag hade vi som tur var en rätt så lugn dag. Började med svetts men jag hann inte svettsa något. Jag ska göra en ställning till mitt blivande hovslagarstäd. Även två andra tjejer i klassen ska det så vi jobbade tillsammans. Blev bara att kapa pinnar och försöka göra fina vinklar på dom, men maskinen var knasig, så det tog väldigt lång tid, tyvärr! På eftermiddagen så hade vi teori med Veterinären, så då pratade vi mest om skador i hoven.

Liten bild på mig och Lucifer bara för att jag saknar att rida just nu! :)
 
Allmänt, Hovslagare | foglossningar, gravid, gravid 2016, gravidbf2016, hovslagare | |
Upp