Hejhej!

Har tagigt en längre paus från mitt bloggande då jag tycker att jag inte har något att säga som vanligt. Har inget jag känner för att blogga om eller dela med mig av...
Eller jo, nu har jag ju det! :)
Nyhet 1:
Sökte Hovslagar utbildning för någon månad sen och fick klartäcken ifrån komunen att de kommer betala... Så nu har jag suttit och väntat på att jag ska få mitt antagningsbesked, men insåg kanske lite sent att jag inte kommer få det. Jag ringde till Nordvik och frågade varför jag inte fått något. På Nordvik säger dom att de inte fått något besked ifrån Komunen... Snacka om irriterande... men fick mitt besked i alla fall, på mejl isället för i brevlådan!
Och till min lycka så var det ju ett ja såklart!
Så den 1 februari börjar jag utbilda mig till hovslagare, kommer vara ett jobbigt och krävande år, mest på grund ut av de dumma pendeltiderna, men det är bara ett år. Det kommer nog gå bra! :)
Nu blir det till att skaffa sig lite utrustning och ett buss/tågkort!
Nyhet 2:
Yuuna har precis startat sitt andra löp.
Första löpet var ju helt fruktansvärt, hon luktade rutten fisk och det droppa från henne konstant. Så pass att hon inte kunde gå någonstans utan att det blev ett spår av bloddroppar efter henne, äckligt.
Som det ser ut denna gång så stinker hon inte alls och "blodproduktionen" är mycket mindre.
Förra gången så verkade hon riktigt deprimerad också, denna gång är hon bara lite gnällig och sur, haha! :)
Morrar på allt som låter misstänkt.
 
Allmänt, Hovslagare, Hundarna | borzoi, hov, hovslagare, hund, häst, löp, löptik, rysk, rysk varghund, ryskvarghund, studera, tik, utbildning, vuxenutbildning | |
Upp