Dagens Guld 23/10

Idag åkte jag till Guld för att rida.
När jag kom dit frågade Madde om jag ville hjälpa henne att bygga om getternas hage, och såklart ville jag det!
Innan har de haft ett trästacket, men Guld kliar sig på det så att det blir ostabilt och sedn rymmer getterna! :P
Vi har inte ändrat hela staketet utan bara börjat med en sida för att se om gettera kan ta sönder det eller inte, skulle va onödigt att bygga om hela hagen och sedan visade det sig att de kan rymma ännu lättare!
Vi tog i alla fall och satte upp nät istället för träplankorna. Det ser mycket trevligare ut och så blir det öppet och fint! :) På övre delen av hagen kommer hon ha kvar träplanket för att det funkar bra som öppning och så vidare! :)
Så nu hoppas vi att det funkar bra så kan vi fixa om resten av stacketet också! :D

Idag valde jag att rida ut på Guld, det är typ det jag gjort den senaste tiden... Jag red till en ganska lång backe och så travade jag upp, inte för snabbt. Sedan vände och skrittade ner ungefär halva backen och sedan vände vi igen och travade upp, denna gång snabbare. DOCK så vänder man inte bara sådär, för herr Guld trodde ju att han skulle få gå hem så han skulle såklart fjanta och småstegra, det är väl gansa standard och han gav ju upp med en gång. Sedan verkade han ju bra tycka att de var kul att få gasa på!
Vi skrittade hem igen efter det och sedan hände inte så mycket mer.
Madde hade köp magic brush, typ det bästa som finns! Hon köpte också en reflex till Gulds svans och hästgodis som smakar och luktar lakrits! Så nu luktar Guld supergott ur munnen! :P

Har planerat att rida honom på ridplanen på lördag eller söndag! :)
 
Allmänt, Hästlivet | get, getter, hagbygge, häst, magic brush, reflex, ridhäst, ridning, ridtravare, trav, travare, travhäst, uteritt, varmblod | |
#1 - - Anonym:

Kul att bygga eller hur?

Svar: Japp!
Filippa

Upp