Updatering: Gulden

Red Gulden i fredags, söndags och måndag. Hade tänkt skriva om alla tre ridturena men glömde helt bort, haha!
Så jag gör det nu istället! :)
Fredag:
Det spöregnade och vi red upp till ridplanen för att rida lite dressyr. Guld var väldigt snäll faktiskt, han kan annars protestera väldigt mycket om vädret är dåligt. Men denna dagen så la han bara huvudet på sne helatiden och blev lite uppstressad då det blåste mycket. Vi skrittade mest och gjorde mycket skänkelvikningar.
Söndag:
Blev uteritt. Vi travde upp för backen och skrittade ner, sedan galopperade vi även upp. Men inte hela vägen för jag valde att träna galoppfattningar så han fick bara galoppera några steg och sedan fatta en ny galopp. Sita galoppen så fick han springa utan sakta av dock! :)
Måndag:
Vi red ut igen, denna gång så gjorde vi ungefär samma som söndagen, fast det blev mer galopp, alltså en längre ridtur! :) Han var så duktig och verkade tycka att det var superkul!
Sedan så började det snöa på hemvägen med, så då blev det supermysigt dessutom. Tyvärr så smalt snön så fort den landade...

Ska rida honom på Onsdag och Torsdag med! :)
Då blir det en skritt tur och ett dressyrpass på ridplanen!
 
Allmänt, Hästlivet | dressyr, häst, ridhäst, ridning, ridtravare, skänkelvikningar, trav, travare, travhäst, uteritt, varmblod | |
Upp