Hoppning - Lalle

I förrgår när jag åkte hem från mina föräldrar så åkte jag förbi hos min kompis Therese.
Jag fick prova att hoppa hennes häst. Detta var andra gången jag red honom. Thereses kille var snäll och tog hand om vovvarna medan.
Vi ställde i alla fall upp en komination på ena långsidan som jag skulle hoppa över, med 4 galoppsprång i mellan. Jag började på ca 30 cm och det sista jag hoppade var 75 cm. Sedan skulle Therese rida, men då kom det några som skulle ha in en husvagn i ridhuset, så vi fick vänta i typ en halvtimme, vilket var väldigt drygt. Men sedan hoppade Therese 3-4 gånger och sedan var vi klara!
Jag tyckder det gick så himmla bra, Lalle är en så otroligt fin häst! Är så himmla avis på Therese, haha, vill bara ta hem honom!
Han fulade sig lite och gjorde en liten kick en gång och så fjantade han och vägrade ta rätt galopp i bland, men i övrigt var han hur fin som helst, mjuk och go. Över hindrerna är han lika snäll, han tar i lite mycket ibland, mendet gör inget, bättre än att han stannar! :P
Sen vill jag berömma mig själv också, jag tänkte verkligen på att sitta ner mellan hindrena och framför allt att följa med och hä fram armarna över hindrerna. Jag misslyckades ibland, men överlag så var jag superduktiga!
Även Therese var jättebra, hon rider hästen så otroligt fint! :D
 
Allmänt, Hästlivet | halvblod, hoppning, ridhäst, ridning, svenskt, svenskt halvblod, valack | |
Upp