Inlägg utan bild

Alltså undra om jag fick värmeslag eller blev exktremt uttorkad i förrgår då jag hjälpte till att bygga hage.
Då jag gick och la mig den natten så hade jag så sjukt ont i huvudet. Och igår kändes mina ben som spagetti, jag var så sjukt trött och när jag väl gick och la mig så somnade jag typ direkt. Dessutom kände jag mig som yr ibland.
Idag då? Är SÅ TRÖTT.
Ni vet då man är nyvaken, hur det känns i musklerna då? Ja, så har det känts för mig hela dagen och jag är som sagt fortfarande trött. Desstom så har det "under ögonlocket"(ni fattar) ryckt varje dag... eller alltså igår och idag. Det typ rycker hela tiden.. så störande.
I alla fall var det tur att Humi och hans pappa var ute med hundarna igår för jag orkade verkligen inte.
Idag har jag tagigt tag i saken i alla fall! Så vi var ute en timme runt klockan 12... och så ska vi gå ut igen klockan 21 ungefär. Sedan kommer jag nog sova som en stock!!
Jag försöker dricka mycket vatten och äta bra, men jag vet inte om det blir bättre... Mår ju inte så dåligt egntligen, men det är ju drygt att gå runt och vara trött och seg i typ 2 dar i rad!
Hoppas på bättring imorgon!
Nu ska jag gå ut med hundarna och sedan städa upp i köket. Sen får vi väl se om jag somnar på en gång eller inte.
Om inte så får jag väl sova extra länge imorgon, för såhär vill jag inte må! :)

Annat kul som hände idag:
Aira snodde Pizza! Tack hunden! Dessutom så rymde båda hundarna igår... de bara gick raka vägen ut! De kom in direkt då Humi ropade, så det var ju bra... men paniken då man insåg att de var borta! Inte kul! :P
Busfisarna!

Allmänt | | 2 kommentarer |

Ny hage!

Idag har jag byggt mycket!
Först och främst en Ikea byrå... men ännu roligare så byggde jag hage med!
Madde smsade och frågade om jag vill hjälpa henne, och det är klart jag ville det! Ute i solen och värmen bara! Känns som om  att jag brännt mig i mitt ansikte men armarna och axlarna verkar oskadda... de kommer adlrig bli bruna!
Hur som helst så byggde vi på en ny del på Gulds sommarhage, getternas med! Guld fattade väl direkt och började knapra i sig det nya goda och gröna gräset... men getterna trodde att det fortfarande var eltråd kvar... Så Madde fick muta dom med hårdbröd för att de skulle fatta att de kunde gå in i den nya hagen!
 
Allmänt, Fotografi, Hästlivet | foto, fotograf, fotografi, get, getter, gold, gold later, guld, hage, häst, lappget, lappgetter, ridhäst, ridning, ridtravare, sommar, trav, travare, travhäst, varmblod | | 3 kommentarer |

Ikea!

Idag har vi varit hela dagen på Ikea!! Eller vi kom väl fram vid 2 tiden på ett ungefär.
Min brorsa fick vara hundvakt så vi dumpade bara av dom på vägen, haha! Riktigt snällt av honom, så han fick en brödrost och en påse med rostis då vi kom och hämtade upp hundarna igen!
I alla fall så åkte vi direkt till Hööks, för det var 50 %... INGET jag skulle ha fanns.. eller jo, en tröja, men den var i fel storlek. Madde frågade om jag kunde köpa ett träns till Guld.. och det fanns men i PONNY.. han har full.. Så det sket sig ju! Men jag kom där ifrån med 2 sövelstrumpor för endast 59 kr! De var dock inte på rea...
Dessutom köpte vi två leksaks grisar, hundsalva och en bädd till vovvarna! :)
Sedan tog vi något var inne på Ikea. Vi köpte schampo, en tröja och en kofta till mig. Men Humi ville inte köpa något..
Och så åt vi lunch på Steak House, det var verkligen supergott! :D Och mysigt!
Sedan, äntligen, tog vi oss in på Ikea.
Vi kom där ifrån med två tavlor, en byrå, lakan och örngott, kniv, knivvässare, en tång... och kanske något mer som jag glömt bort? NEJ! Det var en matta till sovrummet! En lila! :)
Vi hade tänkt köpa handdukar med, men vi gick förbi dom och sedan orkade vi inte vända om... så de får vi ta nästa gång. Då får vi även köpa en stor växt till vardagsrummet.
Sedan skulle vi på elgiganten. VI tog oss in, men Humi gick på toa och sedan då han kom ut igen så hade dom stängt... så.. ja. Där hade vi väl tänkt köpa brödrosten till min bror och en musmatta till Humi..
Men det sket sig ju... så vi åkte förbi Ica och köpte brödrosten istället! :P

Imorgon blir det väl att sätta upp tavlorna och bygga ihop byrån! Sedan ska vi ÄNTLIGEN få ordning på våra kläder..
Just nu är de bara intrycka i ett skåp. De är väl ordning en stund, men om man vill ha något längre in så blir det genast kaos.. inte kul.
 
Allmänt, New In | | Kommentera |
Upp