Uppdatering: Veterinär och så vidare

Aira fick åka till veterinären förra veckan för hon hade så mycker öroncax och öronen såg röda och typ inflammerade ut. Det var dock inge fel på dom. Vi ska bara tvätta dom i en vecka med något skumt medel.
Sedan har jag avmaskat hundarna också för att Yuuna har kollat på sin stjärt lite.
Vi har även köpt tandkräm åt vovvarna. Cesar Millnas, haha! De vekade tycka att det var gott! :)

Jag har inte skrivit på länge för att jag har inte haft något att säga egentligen.
Var häst och get vakt i två veckor. Men ja, han hade tappat en sko, kunde inte få av den andra och hovslagaren kom aldrig så skrittade bara någora gånger. Inget värt att skriva om.
Kanske inte är så kul att läsa "idag gav jag dom hö och vatten" varje dag i 2 veckor!
Fick iofs jaga får 3 dar i rad, men orkade inte skriva om det, då samma sak hände alla 3 gånger typ! :P

Ska försöka få praktik så fort min handläggare kommer tillbaka och föhoppningsvis får jag jobb lättare då. Känner verkligen att jag måste göra något. Jag vet ju vart jag vill jobba med, och det är där jag tänker söka min första praktik. Sedan kanske man kan få bli vikarie där?
Känner mig ofta ganska dålig för att jag inte hjälper till att bidra till vår framtid och till hundarnas välmående. Om jag hade haft jobb så kanske båda hundarna skulle kunna få Mush till mat utan att det gör ont i humis plånbok.
Men nu så har vi bara råd till Yuuna och knappt det! :o

Ursäkta att bilden är sne, har snurrat på den, men den vill INTE bli åt rätt håll.. :s
 
Allmänt, Hundarna | af, hund, hundar, jobb, praktik, rysk, rysk varghund, ryskvarghund, tik, tikar, vet, veterinär, vinthund | |
Upp