Uppdatering: Hundmat

Idag var vi på djurmagasinet.
Yuuna åt ju bra ett tag, men nu har hon slutat igen? Och nu vill hon inte ha något som bjuds på??
Så vi testar med Mush, det är väl egentligen för dyrt för oss just nu, men det är ju inte direkt kul att gå omkring med en underviktig hund.
Så vi får väl se om hon gillar det, annars så få vi väl kontakta veterinären igen.
Grejen är ju den att hon är hur pigg som helst utöver att hon inte äter. Så det är nog bara hormoner. Men det är ju lite drygt. Man blir frustrerad!
Vi köpte även ett nytt halsband till Aira. Ett av samma märke som Yuuna, fast röd. Yuuna har ett lila! Så det matchar och är snygga! Egentligen tänkte vi köpa ett rosa till Aira, men det fanns inte! :/
Och så köpte vi såklart massor med öron! Denna gång kalvöron!
 
 
 
Allmänt, Hundarna, New In | borzoi, hund, hundar, hundfoder, hundmat, rysk, rysk varghund, ryskvarghund, tik, tikar, vinthund | |
#1 - - livetmedensheltie.blogg.se:

Åh det är så jobbigt när de inte vill äta! Lucky har varit hur matglad som helst men sedan för ca 4 månader sedan så bara vägrade han! Så nu har vi testat runt bland massa foder och har ett som han äter ganska bra. Tror också att det är hormoner och att han testar oss.

Svar: Det är riktigt jobbigt! Man vill ju bara att hunden ska må bra, men man kan ju inte direkt tvinga i dom mat, även om man skulle vilja! Yuuna har också hittat foder hon kunnat äta, men sedan blir hon less på dom. Funderar nästan på om hon är lite bortskämd också? :s Hoppas att han fortsätter äta! :)
Filippa

Upp