Dagens Guld

Jag var hos Guld nyss.
Jag ska ta hand om honom i ca 2 veckor från och med onsdag/torsdag!
Så jag åkte dit för att rida och för att kolla hur man sätter på och av vattnet, och lite sådant!
När jag kom dit så kom vi på att vi skulle klippa manen på honom. Han brukar ha stubb, men i sommar har jan haft typ som en handflata(perfekt för knoppar). Så, ja det blev inte så bra kanske, för manen ville inte riktigt stå, och Madde ville inte klippa superkort. Men jag tycker han blev supernsygg ändå! Om vi fortsätter att hålla manen kort, så kommer den nog ställa sig efter ett tag!
Sedan så skulle jag få rida. Då tog vi den ljusbruna sadeln, som jag inte ridit i tidigare, det bruna snygga tränset(ja, de matchar inte, men man får improvisera lite), ett brunt schabrak med guldkanter som passade till tränset och mossgröna benlindor, som såg fina ut till det bruna schabraket. Så Gulden, han var snygg han!
Samtidigt hade jag på mig mina fula stålhätteskor, mina fula lila ridbyxor, med mörkblå strumpor och en röd tröja... och mina blåa hjälm. Skulle haft de bruna ridbyxorna idag, känner jag! :P
Men det får jag ta en annan dag!

Vi testade att rida i hagen, där det senare kommer bli en ridbana. Det var tyvärr lite blött i gräset så det blev lite halt. Och så var det lite trångt, så jag fick rida lite konstigt. Men det gick bra.
Det blev mycket skritt på en 8-volt och mycket halter. Sedan travade jag upp på en rak sträcka, och gjorde små, små, små serpentinbågar tillbaka. Så det blev att rätt avslappnat ridpass! :)
Sedan bytte jag vatten åt Guld och getterna och sedan gasade jag hem!
 
Allmänt, Hästlivet | blingbling, häst, ridhäst, ridning, ridtravare, trav, travare, travhäst, träns, varmblod | |
Upp