Mush - Dag 2

Idag är andra gången Yuuna får Mush. Det blev en lite konstig tid, men hon ska få mer ikväll. Enligt Mush så bör hon äta ca 400-500 g med Mush varje dag, det var ungefär 16 bollar tror jag?
Idag har hon fått ca 6 stycken. Det får bli en försiktig början. Dessutom fick hon lite annan mat med, för att magen inte ska bli chockad utav det nya fodret.
Igår mosade vi bollarna, men sedan skrev jag på gruppen Borzoi Sverige och frågade hur andra med Mush gjorde. Fick svaret att de gav hela. Själv tror jag att det är för stora bitar för Yuunas tycke, så jag halverade bollarna.
Hon åt upp dom snabbt och verkade sugen på mer efteråt. Men som sagt så får hon det ikväll istället.
Äter maten fick hon ett grisöra, för att hon var så duktig på att äta. Aira fick också ett, för att det skulle vara rättvist! ;)
Och nu blev det bus med pappan och and strumpor! :D
Allmänt, Hundarna | barf, borzoi, foder, hund, hundar, hundfoder, hundmat, mush, rysk, rysk varghund, ryskvarghund, tik, tikar, vinthund, vinthundar | | En kommentar |

Om man hade pengar

Tror jag laddat upp bilden på hjälmen en gång förut, men jag vill fortfarande ha den!
Och västen, herregud vad jag vill ha den! Har suttit och stirrat på den i flera dar nu, haha!
Ridbyxorna med såklrt, annars skulle dom inte få vara med på bilden, men dom är så snygga!!
Är ändå mest västen och hjälmen som jag är så sjukt sugen på.
Ge... mig...?
Allmänt, Vill Ha | | Kommentera |

Uppdatering: Veterinär och så vidare

Aira fick åka till veterinären förra veckan för hon hade så mycker öroncax och öronen såg röda och typ inflammerade ut. Det var dock inge fel på dom. Vi ska bara tvätta dom i en vecka med något skumt medel.
Sedan har jag avmaskat hundarna också för att Yuuna har kollat på sin stjärt lite.
Vi har även köpt tandkräm åt vovvarna. Cesar Millnas, haha! De vekade tycka att det var gott! :)

Jag har inte skrivit på länge för att jag har inte haft något att säga egentligen.
Var häst och get vakt i två veckor. Men ja, han hade tappat en sko, kunde inte få av den andra och hovslagaren kom aldrig så skrittade bara någora gånger. Inget värt att skriva om.
Kanske inte är så kul att läsa "idag gav jag dom hö och vatten" varje dag i 2 veckor!
Fick iofs jaga får 3 dar i rad, men orkade inte skriva om det, då samma sak hände alla 3 gånger typ! :P

Ska försöka få praktik så fort min handläggare kommer tillbaka och föhoppningsvis får jag jobb lättare då. Känner verkligen att jag måste göra något. Jag vet ju vart jag vill jobba med, och det är där jag tänker söka min första praktik. Sedan kanske man kan få bli vikarie där?
Känner mig ofta ganska dålig för att jag inte hjälper till att bidra till vår framtid och till hundarnas välmående. Om jag hade haft jobb så kanske båda hundarna skulle kunna få Mush till mat utan att det gör ont i humis plånbok.
Men nu så har vi bara råd till Yuuna och knappt det! :o

Ursäkta att bilden är sne, har snurrat på den, men den vill INTE bli åt rätt håll.. :s
 
Allmänt, Hundarna | af, hund, hundar, jobb, praktik, rysk, rysk varghund, ryskvarghund, tik, tikar, vet, veterinär, vinthund | | Kommentera |
Upp