Vi gillar Mush...

... men sänk gärna priset?
Ja, det är lite för dyrt!
Vi testade ju både med mycket fågel och med typ hjort(?) och fisk. Yuuna gillade ju inte alls de med kyckling i. Så vi får köra på fyrbenta djur och fisk istället. Men just nu verkar hon kunna äta lite av annan mat med? Hon går lite i vågor på det viset. Så på morgonen får hon brukmat från ica och på kvällen får hon Mush. Mest för att Mushen inte hinner tina innan hon vill ha mat. Hon kan för övrigt inte äta på morgonen så därför ger det inget att tina Mushen under natten.
Idag har jag borstat igenom båda hundarna. Vi gör det inte så ofta. Men ska göra det igen torsdagkväll.
Då ska den även få duscha. Anlednigen till detta är för att vi ska träffa min familj och hundarna ska få åka i pappas bil. Så vill se till att det blir så lite håravfall i bilen som möjligt.
Dock så har hundarna fått duschat ganska mycket denna månad, vilket inte är så bra, då jag helst bara duschar dom en gång i månaden. Men så är det om man ska träffa folk. Sedan så tycker dom också att det är rätt skönt, speciellt Aira, efter en varm dag.
Hon flåsar så hemskt, men efter duschen så slutar hon. Så det behövs! :)
Klippte även några utav Yuunas klor nyss. Hon har slitit ner några, men vissa måste fortfarande klippas. Och så sla Humi få klippas Airas klor. Jag föredrar att inte klippa henne just nu.
Dels för att hon har 2 svarta klor och en annan anledning är för att senast jag klippte henne så klippte jag 2 klor förkorta. Vill inte göra det igen!
 
Allmänt, Hundarna | barf, borzoi, foto, fotograf, fotografi, hund, hundar, hundfoder, hundmat, mush, rysk, rysk varghund, ryskvarghund, tik, tikar, vinthund, vinthundar | |
#1 - - Louise - vitmossa:

Håller med dig, hade inte skadat om de sänkte sitt pris lite..
Så fin!

Svar: Tack! Ja, vi har egentligen inte riktigt råd just nu, men vad gör man inte för sin hund liksom! :)
Filippa

Upp